Οι αθλητές της εθνικής ομάδας TAEKWON-DO ITF κατέκτησαν έξι μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Με γλυκόπικρη γεύση έκλεισε η Παρασκευή (24/8) για την εθνική ομάδα TAEKWON-DO ITF στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας, λόγω της μη κατάκτησης τελικά ενός χρυσού μεταλλίου.

ADVERTISING

Αν και άγγιξαν τα χρυσά μετάλλια, οι Έλληνες αθλητές αρκέστηκαν σε δύο αργυρά, έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες. Τα αργυρά μετάλλια απέσπασαν οι Φώτης Μπουζούκης στην κατηγορία εως 69 κιλά και Δημήτρης Χριστοφιδέλης στην κατηγορία εως 75 κιλά.

Αντίστοιχα, 4 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στην κατηγορία εως 55 κιλά η Έλενα Μητσάκη, στην κατηγορία εως 60 κιλά ο Παντελής Σκουλίκας, στην κατηγορία εως 75 κιλά ο Ηρακλής Κιρτάζης και στην κατηγορία εως 45 κιλά ο Πέτρος Ζιλάκος.

ADVERTISING

Η προπονήτρια Βάσω Κουσαρίδου ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια τους και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αγωνιστικό ήθος της ομάδος που στο μέλλον θα αποφέρει μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο αρχηγός της αποστολής Μιχάλης Κωτίδης ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τον αγωνιστικό τους οίστρο και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.