ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασημένιο μετάλλιο ο Τριανταφύλλου

Ασημένιο μετάλλιο ο Τριανταφύλλου

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου έφερε το 8ο μετάλλιο στην χώρα μας στην σπάθη Β' κατηγορίας. Πάλεψε για το χρυσό, αλλά έχασε στον τελικό 15-7 από τον Άντον Ντάτσκο. Τέταρτος ο Βασίλης Ντούνης, ηττήθηκε 15-5 από τον Γιάνκουαν Τιάν.

Τρίτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα σήμερα (12/9), 5η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου έφερε το 8ο μετάλλιο στην χώρα μας, αγωνιζόμενος στην σπάθη Β' κατηγορίας, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου αντίπαλός του ήταν ο Ουκρανός ασημένιος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Άντον Ντάτσκο. Εκεί δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 15-7, μένοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στην σπάθη Α' Κατηγορίας, ο Βασίλης Ντούνης αγωνίστηκε στο μικρό τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και έχασε 15-5 από τον Κινέζο, Γιάνκουαν Τιάν. Ο πρωταθλητής μας έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του και μοιραία γνώρισε την ήττα. Πάντως, έκανε τεράστια προσπάθεια και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ