ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άθλος του Διαμαντή στο Βρότσλαβ

Άθλος του Διαμαντή στο Βρότσλαβ

Ο Στέφανος Διαμαντής επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 επί του Ολλανδού, Τομ Έγκμπερνικ, στον τελικό του τουρνουά τένις με αμαξίδιο που διεξήχθη στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Στέφανος Διαμαντής και αυτό αναμένεται σύντομα να αποτυπωθεί και στην Παγκόσμια κατάταξη όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει νέο ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο τένις με αμαδίξιο κατέκτησε το τουρνουά που διεξήχθη στο Βρότσλαβ της Πολωνίας παίζοντας μάλιστα κόντρα στο Νο1 του ταμπλό.

Στον πρώτο γύρο ο Διαμαντής πέρασε χωρίς αγώνα, ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκε επί του Πολωνού Μιετρεκίεβιτς με 6-1, 6-1. Στα προημιτελικά έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον Γερμανό, Σόμερφελντ τον οποίο νίκησε με 4-6, 6-1, 6-2, ενώ νέα ανατροπή έκανε στον ημιτελικό. Εκεί αντίπαλος του ήταν ο Αυστραικός Λέγνκερ με τον Διαμαντή να επικρατεί με 5-7, 6-1, 7-5.

Έτσι, έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ο Έλληνας αθλητής ήταν εντυπωσιακός και επιβλήθηκε με 6-4, 6-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός βρίσκεται στο Νο12 της Παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ