ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερος στο Φορλί ο Διαμαντής

Δεύτερος στο Φορλί ο Διαμαντής

Ο Στέφανος Διαμαντής πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική παρουσία και έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά του Φορλί στην Ιταλία όπου και ηττήθηκε με 2-0 από τον Γάλλο, Φρεντερίκ Κατανέο.

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε ο Στέφανος Διαμαντής. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο τένις με αμαξίδιο αγωνίστηκε στο τουρνουά της πόλης Φορλί στην Ιταλία όπου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά ο 31χρονος Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 6-0, 6-0, επί του Αυστριακού Βόλφγκανγκ Στίεγκ.

Στη συνέχεια επικράτησε εύκολα και επί του Ιταλού, Ματσέι, με 6-0, 6-4 και για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε τον Αυστριακό, Λάνγκμαν με 6-3, 6-3. Στον τελικό ο Διαμαντής ηττήθηκε από το Γάλλο Φρεντερίκ Κατανέο με 6-4, 6-2. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γάλλος είναι το Νο 15 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρα από το μονό, ο Διαμαντής συμμετείχε και στο διπλό έχοντα για συμπαίκτη τον Αυστραικό, Νίκο Λάνγκμαν. Στον πρώτο γύρο απέκλεισαν τους Ιταλούς, Κουλέα και Τράτερ με 7-6 (3), 6-4 και στα ημιτελικά επιβλήθηκαν επί τον Σβέντσικ (Ρωσία) και Σβάσεκ (Τσεχία) με 6-3, 6-0. Στον τελικό ο Διαμαντής με τον Λάνγκμαν ηττήθηκαν με 6-2, 6-3 από τους Κατανέο και Ντε Μπι.

Πλέον, επόμενος στόχος για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι η συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Καβάλα το διάστημα 20-22 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ