ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φουντουλάκης: "Χρυσός παραολυμπιονίκης ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης"

Φουντουλάκης: "Χρυσός παραολυμπιονίκης ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος θα ηγηθεί της ελληνικής παραολυμπιακής αποστολής στην τελετή λήξης έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ.

Κλήρωση μεταξύ των αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολής που θα έχουν κατακτήσει χρυσό μετάλλιο μέχρι το τέλος των Αγώνων στο Ρίο ντε Ζανέιρο θα πραγματοποιηθεί για να προκύψει ο σημαιοφόρος της τελετής λήξης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ενημέρωσε για την εξέλιξη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, η Ελλάδα θα πανηγυρίσει κι άλλα μετάλλια.

Την Τετάρτη, η χώρα μας πανηγύρισε το τρίτο χρυσό μετάλλιο από τον Παύλο Μάμαλο και το τέταρτο από τον Τζον Φερνάντες στη σφαιροβολία.

"Οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας εδώ στο Ρίο συνεχίζονται. Είναι βέβαιο ότι θα δούμε κι άλλα μετάλλια σύντομα. Από τους χρυσούς μεταλλιούχους, θα προκύψει και ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης. Κι επειδή είμαστε στην ευχάριστη θέση να μην έχουμε μόνον ένα αθλητή που έχει πάρει χρυσό μετάλλιο, ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει με το τέλος των Αγώνων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Λιοντάρι" ο Μάμαλος, χρυσό μετάλλιο στα -107 κιλά!
"Χρυσός" και ο Φερνάντες στο Ρίο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ