ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολυχρονίδης - Πυργιώτη: Στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπότσια

Πολυχρονίδης - Πυργιώτη: Στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπότσια

Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπότσια που διεξήχθη στο Ντουμπάι, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το 2018.

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η εφετινή αγωνιστική αυλαία για τα ζευγάρια BC3 του μπότσια. Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Ντουμπάι, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το 2018.

Η ελληνική ομάδα, η οποία εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, προκρίθηκε ως πρώτη στα ημιτελικά. Στα προκριματικά νίκησε 11-0 την Πορτογαλία, 8-1 το Βέλγιο και 7-4 την Ιαπωνία, ενώ ηττήθηκε 5-2 από την Γαλλία.

Στα ημιτελικά, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 4-1 της Αυστραλίας, ενώ στον τελικό νίκησε 7-4 την Ιαπωνία, φτάνοντας με σχετική ευκολία στο χρυσό μετάλλιο.Όσον αφορά στην ομάδα BC1/BC2, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Σουλάνη, Αλέξανδρο Παπαδάκη και Νίκο Γονιό, κατέλαβε την 6η θέση.

Να θυμίσουμε ότι στα ατομικά, την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε ο Σουλάνης που ήταν τέταρτος στην κατηγορία BC1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ