ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης ο Πολυχρονίδης

Στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης ο Πολυχρονίδης

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπότσια της κατηγορία BC3 παρέμεινε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στην πρώτη θέση και τα ζευγάρια της ίδιας κατηγορίας.

Η εντυπωσιακή πορεία που διανύει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης επιβεβαιώνεται και στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης είναι πλέον στην κορυφή σε δύο κατηγορίες αφού παραμένει αήττητος μέσα στο 2018 σε όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπότσια που διεξήχθη στο Λίβερπουλ, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι στην πρώτη θέση της κατηγορίας BC3 με 176,5 βαθμούς αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά του από τους υπόλοιπους αθλητές.

Την ίδια ώρα ο Πολυχρονίδης μαζί με την Άννα Ντέντα και τον Κωνσταντίνο Μασούρα, και έχοντας ως Sport Assistant τους Κατερίνα Πατρώνη, Κριστίνα Ντέντα και Σωτήρη Χρονόπουλο αντίστοιχα, βρίσκονται στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης και στα ζευγάρια της ίδιας κατηγορίας. Με την επικράτηση τους στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έφτασαν τους 117.5 βαθμούς και άφησαν στη δεύτερη θέση την ομάδα της Νοτίου Κορέας που έχει 115.5.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Sport Assistant του, Κατερίνα Πατρώνη μετρούν 43 νίκες στις τέσσερις διοργανώσεις που έχουν δώσει μέσα στο 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ