ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στίβος ΑμεΑ: Δεύτερος ο Στεφανουδάκης, τρίτος ο Μαλακόπουλος

Στίβος ΑμεΑ: Δεύτερος ο Στεφανουδάκης, τρίτος ο Μαλακόπουλος

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ήταν δεύτερος στη σφαιροβολία F54 και o Στέλιος Μαλακόπουλος τρίτος στα 200μ. T62 χαρίζοντας ακόμα δύο μετάλλια στη χώρα μας.

Όπως συνέβη στην πρεμιέρα, έτσι και σήμερα (19/2), οι Μανώλης Στεφανουδάκης και Στέλιος Μαλακόπουλος, εκπροσώπησαν τον ελληνικό στίβο στο πόντιουμ των νικητών του 9th Sharjah International Open Athletics Meeting 2019 που φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο δις Παραολυμπιονίκης σε Λονδίνο και Ρίο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία F54, ενώ ο κάτοχος δύο μεταλλίων από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018, βρέθηκε στην τρίτη θέση των 200μ. T62. Ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο Φίλιππος Παπαδάκης κατετάγη 7ος στη σφαίρα F55.

Ο Στεφανουδάκης είχε καλύτερη βολή στα 7 μέτρα 88 εκατοστά, επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, ενώ ο Παπαδάκης έστειλε τη σφαίρα να καρφωθεί στα 5 μέτρα 71 εκατοστά. Όσον αφορά στον Μαλακόπουλο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. με 24.64.

"Για λίγο δεν ήρθε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. Όμως η κούρσα του ήταν πολύ καλή τεχνικά. Στην στροφή βέβαια είχε αρκετή κόντρα, όμως αμέσως μετά ήταν καλύτερος σε σχέση με χθες", σχολίασε ο προπονητής του Μαλακόπουλου, Δημήτρης Τσιφτσόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ