ΠΟΛΟ

Α΄Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών: Σαν σε προπόνηση Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη επικράτησαν εύκολα κόντρα σε Γλυφάδα και Ρέθυμνο αντίστοιχα για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α' φάσης της Α Εθνικής κατηγορίας πόλο των γυναικών.

Τη δεδομένη ανωτερότητά τους κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες της Α' Εθνικής κατηγορίας πόλο των γυναικών επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκαν άνετα κόντρα στη Γλυφάδα και το Ρέθυμνο αντίστοιχα για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α' φάσης της Α Εθνικής κατηγορίας πόλο των γυναικών.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και επικράτησε άνετα με 20-8, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα, παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα, ενώ στο ημίχρονο απέκτησαν αέρα 7 τερμάτων (12-5).

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, με το τελικό σκορ να λήγει 20-8. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Νικόλ Ελευθεριάδου με 4 τέρματα. Με τη νίκη αυτή, οι "ερυθρόλευκες" έκαναν το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα έμεινε στους 3 βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Γυναικών, καθώς πέτυχε εμφατική νίκη κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου με 21-10, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πραγματοποίησε εκπληκτική πρώτη περίοδο, αποκτώντας ασφαλή διαφορά με 10-3, ενώ συνέχισε να έχει μεγάλη διαφορά σε όλο το παιχνίδι. Ο ΝΟ Ρεθύμνου δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας του Λαιμού, με το τελικό σκορ να λήγει 21-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Σημαντικό ήταν το στοιχείο ότι σκόραραν όλες οι παίκτριες του ΝΟΒ, με την Ξενάκη και την Ελληνιάδη να πετυχαίνουν τα περισσότερα (από 4 η καθεμία).

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 20-8

Τα οκτάλεπτα: 6-2 , 6-3 , 5-2 , 3-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 3, Δούλη, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Φουντωτού 2, Σιούτη 1

Γλυφάδα (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π., Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 2, Κόλλια 2, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρυτσά, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 21-10

Τα οκτάλεπτα: 10-3 , 3-3 , 5-3 , 3-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Μαυρωτά, Τσιμάρα 2, Κάιφα 1, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 4, Νίνου 1, Κολοβού 1, Κοντονή 1, Διαμαντοπούλου 2, Μουστακαρία 1, Ρακιντζή 1, Γκίλλα 1, Καλαϊντζή 1, Κρασάκη

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη, Φραγκουλάκη 3, Γαβαλά 1, Φραγκελάκη, Συριανόγλου, Ζοφώλη 4, Παναγιωτάκη 1, Λιμπιτάκη Σ. 1, Λιμπιτάκη Α., Παντελιδάκη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

2η Αγωνιστική

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου

Ρεπό: Εθνικός

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Πανιώνιος - Νηρέας Χαλανδρίου 11-12

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Λάρισας 6-8

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός 6

Βουλιαγμένη 3

ΑΝΟ Γλυφάδας 3

Εθνικός 0

ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α ΟΜΙΛΟΣ

3η Αγωνιστική

Εθνικός – Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης

Ρεπό: ΝΟ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ