ΠΟΛΟ

A Εθνική πόλο γυναικών: Πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός, 14-7 την Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-7 κόντρα στην Βουλιαγμένη και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Α Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών. Ισόπαλο (9-9) το ντέρμπι Γλυφάδα - Νηρέας για την τρίτη θέση.

Με πλεονέκτημα έδρας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης στους Τελικούς του πρωταθλήματος της Α Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε στην μεταξύ τους αναμέτρηση, την Τρίτη (30/6) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ' φάσης με 14-7.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε το προβάδισμα στην έναρξη του αγώνα με 2-0, όμως ο ΝΟΒ μείωσε στο ημίχρονο σε 5-4. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι "ερυθρόλευκες" ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην επικράτηση με 14-7.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Γ' φάση και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των Τελικών.

Στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Νηρέας Χαλανδρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 9-9, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α' Γυναικών, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, ενώ απέκτησε διαφορά 4 τερμάτων (7-3). Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά μείωσαν σε 7-6, στη συνέχεια προηγήθηκαν σε 9-8, όμως ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε, 0.30 πριν τη λήξη του αγώνα.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Νηρέας Χαλανδρίου έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ακολουθει η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα με 3 βαθμούς.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0 , 3-4 , 3-1 , 6-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου Αλ. 2, Ελευθεριάδου 1, Κρίστμας 2, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Δούλη, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου, Σιούτη

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαππά, Ρακιντζή, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου Αθ., Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Τσιμάρα, Λάβι, Μουστακαρία 1, Καϊάφα 1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-0 , 5-3 , 0-3 , 2-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας):Αρχοντάκη, Νίνου 3, Ορφανιώτη, Γιαμπασάκη, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 2, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Θωμοπούλου, Τακίρι, Καρύτσα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη):Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Ρουσάκη, Κοβάτσεβιτς Σ.

Η Βαθμολογία του Ομίλου:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3

ΕΘΝΙΚΟΣ 1

Σημείωση: Εκκρεμεί απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα ΑΝΟΓ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Β' Φάση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ