ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Ένα βαθμό μακριά από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-3 της Βουλιαγμένης και θέλει έναν ακόμα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Διπλό του Υδραϊκού κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Στην πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 12-3 επί της Βουλιαγμένης και πλέον θέλουν έναν ακόμα βαθμό για να φτάσουν στον τίτλο.

Μεγάλο όπλο για τους ερυθρόλευκους ήταν η άμυνα τους η οποία σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση του Ζερδεβά τους επέτρεψε να ξεφύγουν από νωρίς στο ματς.

Στην αντίπερα όχθη, πιθανότατα σε ένα από τα τελευταία ματς του Χρήστου Αφρουδάκη, η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά και έτσι ηττήθηκε εύκολα. Στα αξιοσημείωτα και το πρώτο γκολ του Μαθιόπουλου στην Α1 με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Δυναμικά συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία ο Υδραϊκός και στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Στον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, το Σάββατο (27/6) το μεσημέρι και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί σταθερά στη 3η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης. Επικράτησε με 13-10 του Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και έφτασε τους 44 βαθμούς. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου παρέμεινε στους 24.

Η ομάδα της Ύδρας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 8-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Μάνος Τσαχιλίδης που πέτυχε τέσσερα γκολ.

Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου η Γλυφάδα επικράτησε με 10-4 επί του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές απουσίες και έτσι οι δύο προπονητές έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-3

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-0, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Μυλωνάκης, Γιόκοβιτς 1, Μαθιόπουλος 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς, Ι. Χαλυβόπουλος, Α. Χαλυβόπουλος 1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης 1, Χαλκιάς, Βούκσεβιτς, Μπακαλούμης, Καστρινάκης,Βλάσσης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 5-2, 2-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 3, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Κοντονής, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Δήμος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 3, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχιλίδης 4, Καπετανάκης, Πωλογεώργης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 27/6

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου - Υδραϊκός 10-13

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 12-3

Παναθηναϊκός - ΑΝΟ Γλυφάδας 4-10

Δευτέρα 29/6

*Δημοτικό Γουδή 20.00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

*Δημοτικό Νέας Σμύρνης 20.30 ΝΟ Χίου – Πανιώιος

Δεν γίνεται το παιχνίδι ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ (0-5 ά.α), μετά τη δήλωση του πρώτου (μηδενισμός και μείον ένας βαθμός) ότι δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Τρίτη 30/6

Εξ αναβολή ματς 18ης αγωνιστικής

*Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου 19.30 ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΑΟΚ (Ηλίας Δαμιανάκης, Στέλιος Μικεδάκης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1. Ολυμπιακός 19 55
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 19 47
3. Υδραϊκός 19 44
4. Απόλλων Σμύρνης 18 40
5. Εθνικός 19 29
6. ΑΝΟ Γλυφάδας 19 27
7. ΑΟ Π. Φαλήρου 18 24
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18 20
9. ΝΟ Χανίων 19 14
10. ΠΑΟΚ 17 12
11. ΝΟ Χίου 18 9
12. Παναθηναϊκός 19 6

* Παλαιό Φάληρο και ΠΑΟΚ έχουν ένα ματς λιγότερο.

** Ο ΝΟ Χανίων έχει ένα μηδενισμό και δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική (1/7):

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Υδραϊκός – Παναθηναϊκός

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Χίου

Εθνικός – Ολυμπιακός

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ