ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολα ο Ολυμπιακός, μεγάλες νίκες για Χανιά και Εθνικό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με πλουραλισμό στην επίθεση επιβλήθηκε με 11-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον Άλιμο. Μεγάλες νίκες για Εθνικό και Χανιά κόντρα σε Χίο και Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα.

Ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου η Α1 πόλο των Ανδρών. Μετά τη νίκη της Βουλιαγμένης επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 12-8, το απόγευμα είχαμε άλλα πέντε ματς για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Τις δυο πιο εύκολες νίκες πήραν ο Ολυμπιακός και ο Υδραϊκός. Οι ερυθρόλευκοι, που έπαιξαν στο κολυμβητήριο του Αλίμου λόγω των εργασιών στο Παπαστράτειο, επικράτησαν εύκολα με 11-3 επί του Απόλλωνα.

Οι παίκτες του Βλάχου δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν στροφές και με όπλα την άμυνα τους και τον πλουραλισμό τους στην επίθεση έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μόλις ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και με το σκορ στο 5-1 πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Βλάχου διαχειρίστηκαν και μεγάλωσαν τη διαφορά φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 11-3.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Εκ των πρωταγωνιστών του Υδραϊκού ο Ίρβινγκ

Λίγες ώρες αργότερα ο Υδραϊκός συνέτριψε τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης με 18-5. Οι παίκτες του Κραβαρίτη χτύπησαν στις κόντρα μπάλες τους αντιπάλους τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο ΟΦΘ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο όταν και έμεινε κοντά στο σκορ (3-2). Στα επόμενα 16 αγωνιστικά λεπτά ο ΝΟΥ έτρεξε επί μέρους 9-1 για να ξεφύγει στο σκορ με 12-3! Ο Υδραϊκός δεν σταμάτησε εκεί αφού ολοκλήρωσε και το τέταρτο οκτάλεπτο με επί σκορ 6-2 για να φτάσει στην άνετη επικράτηση με 18-5.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πήραν τα Χανιά στην έδρα τους έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σλοβένο, Ματέϊ Ναστράν. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επικράτησε με 9-6 επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με τον Σλοβένο να πετυχαίνει τέσσερα από τα εννέα γκολ της ομάδας του. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 6-2 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το συγκρότημα του Λοράντου κατάφερε να ξαναγυρίσει στο παιχνίδι κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου η οποία έληξε με 6-5. Από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 9-6 και να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα.

Στη Χίο ο ΝΟΧ λύγισε στο τέλος από τον Εθνικό. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια και κρίθηκε στο τέλος. Εκεί ο Καλαϊτζής διαμόρφωσε το τελικό 8-7, το οποίο κράτησε ο Φίλιππος Καραμπέτσος στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Η Χίος παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και κόντραρε στα ίσα τον Εθνικό. Μάλιστα, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με τον Μιχάλη Μιμίδη με το μοναδικό του τέρμα στην αναμέτρηση να δίνει προβάδισμα στους Χιώτες με 7-6 στα μισά του τέταρτου οκταλέπτου. Οι παίκτες του Κουντουδιού έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λιαπάκη στην κόντρα πριν ο Καλαϊτζής διαμορφώσει το τελικό 8-7 υπέρ του Εθνικού περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο τελευταίο χρονικά ματς η Γλυφάδα επιβλήθηκε 10-7 επί του μαχητικού Περιστερίου. Ο ΑΝΟΓ είχε συνέχεια το προβάδισμα σε ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των δύο προπονητών για τη διαιτησία, αλλά και για λάθη της γραμματείας. Οι παίκτες του Μάζη ουσιαστικά καθάρισαν το ματς στο τέταρτο οκτάλεπτο στο οποίο κατάφερε να ξεφύγει για πρώτη φορά με τρία γκολ και να κλειδώσει τη νίκη.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 11-3

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 3-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Γούνας, Ομπράντοβιτς 3, Χαλυβόπουλος 1, Νικολαΐδης, Μουρίκης 1, Κάκαρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 1, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη 8-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-6, 2-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Τζωρτζάτος, Μανθογιάννης, Κόχειλας 2, Μουρατίδης, Παπαδομανωλάκης, Καρούντζος 2, Σολεϊμάνιπακ, Κεχαλάρης 1, Κουλούρης 1, Ζάτοβιτς 2, Παυλίδης, Σαρησάββας, Νάνος, Χαραλαμπόπουλος, Τάτσης.

ΝΟΒ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Ποντικέας, Γούβης, Τίγκας 1, Καπετανάκης, Αφρουδάκης 2, Μπούχα, Γκιουβέτσης 6, Κουρούβανης Ν., Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος, Χριστοφορίδης, Σολανάκης, Ανδρεάδης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 9-6

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 0-3, 3-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αγιωργούσης, Κατσουλάκης 1, Μπατάκης 1, Σρβένκο Μάρκο, Μαζοκοπάκης, Ναστράν 4, Χατζηκυριακάκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Παπαδόπουλος, Αποστολάκης, Βουλγαράκης 1, Μανιουδάκης, Πωλεογιώργης.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος, Μητράκης, Βιτέλλας, Ρομπόπουλος, Τοράκης, Γαρδίκας 1, Γωνιωτάκης, Τρούλος 2, Τσολακούδης 1, Αλαφραγκής 1, Αλεξίου 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-8

Τα οκτάλεπτα: 4-3 , 1-2 , 1-1 , 1-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 3, Καρακούρος, Τζελάτης 1, Παππάς, Μιμίδης Μ. 1, Κανδιόγλου, Μόκας, Σωτηριάνος, Γαβαλάς 1, Μπλάζεβιτς 1, Ντούλος, Καρακούρος Γ., Κόλλιας, Γούσης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 3, Λιαπάκης 1,Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 3, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 18-5

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 4-1 , 5-0 , 6-2

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Μαντής, Καζάζης 3, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος 1, Τσαχειλίδης 1, Στελλάτος 5, Ίρβινγκ 4, Πουλιόπουλος, Ρουμάνης

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (Τέλης Κορύτσας): Φοροτζίδης Ρ., Δανιήλ, Προσινικλής 1, Αληχανίδης Α, Ζαρκαντζάς 1, Παυλίδης, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας 1, Φοροτζίδης Χ, Μπιτσάκης, Αντιβαλίδης, Φαρσάρης, Λεμπετλής, Παπαμανωλιουδάκης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΟΚ – ΝΟ Βουλιαγμενης 8-12

ΝΟ Χανιών – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 9-6

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 11-3

ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιά 7-8

Υδραϊκός – Όμιλος Φίλων Θαλάσσης 18-5

ΓΣ Περιστερίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Υδραϊκός 3

Ολυμπιακός 3

Βουλιαγμένη 3

Γλυφάδα 3

ΝΟ Χανίων 3

Εθνικός 3

Χίος 0

ΓΣ Περιστερίου 0

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 0

ΠΑΟΚ 0

Απόλλων Σμύρνης 0

ΟΦΘ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/10)

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΠΑΟΚ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΦΘ

ΟΦΘ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ