ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Μόνη δεύτερη η Βουλιαγμένη, ο ΠΑΟΚ σταμάτησε τον ΝΟ Χανίων

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΦΘ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΦΘ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εύκολο απόγευμα κόντρα στον ουραγό ΟΦΘ πέρασε η Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε με 15-5 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε μία άνετη νίκη, με 15-5 επί του ΟΦΘ, στο Λαιμό, για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του ΝΟΒ δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στον ουραγό ΟΦΘ και πήρε από νωρίς το προβάδισμα (4-0), ενώ, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 6-2, υπέρ των γηπεδούχων.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με την ομάδα του Λαιμού να φτάνει σε άνετη νίκη με 15-5 και να μένει μόνη στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς. Αντίθετα, ο ΟΦΘ παρέμεινε στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΒ ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Χρήστο Αφρουδάκη ήταν ο Μπούχα με τέσσερα τέρματα, ενώ δύο γκολ για τον ΟΦΘ πέτυχε ο Μίμης Αλιχανίδης.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από το Περιστέρι ο Εθνικός

Ο Εθνικός Πειραιά κατάφερε να αποδράσει από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, όπου επικράτησε με 6-5 του Γ.Σ. Περιστερίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα και πήραν το προβάδισμα με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου (3-2), ωστόσο, το σύνολο του Φάνη Κουντουδιού έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 4-4. Στην τρίτη περίοδο, η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε το προβάδισμα (4-5) και κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι με σκορ 6-5. Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός Πειραιά έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

* Ο ΠΑΟΚ ανέκοψε την εντυπωσιακή πορεία του ΝΟ Χανίων

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε του ΝΟ Χανίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με 12-6, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως τα Χανιά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή της πρώτης περιόδου (3-3). Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο οκτάλεπτο και με ένα σερί 4-0, ολοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 7-3, ενώ αύξησαν περισσότερο την διαφορά στην τρίτη περίοδο (10-3).

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση και κυρίως στον παίκτη παραπάνω (2/12), και σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Τζωρτζάτου, έμεινε χωρίς γκολ για δύο οκτάλεπτα. Στην τελευταία περίοδο τα Χανιά προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 12-6.

O ΑΝΟ Γλυφάδας πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, μετά από μία αγχωτική επικράτηση επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με σκορ 12-10 και πλησίασε, έστω προσωρινά, την 5η θέση.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη ήθελαν τη νίκη που θα τους απομάκρυνε κι άλλο από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αν και η πρώτη περίοδος ήταν μοιρασμένη (1-1), οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 5-3. Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ, στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως η ομάδα της Γλυφάδας κράτησε τη διαφορά των δύο τερμάτων και πέτυχε μία αγχωτική νίκη, με 12-10.

Πολυτιμότερος παίκτης των γηπεδούχων ήταν ο Γιαννόπουλος, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, ενώ από το σύνολο του Τεό Λοράντου διακρίθηκε ο Γαρδίκας, που πέτυχε 5 τέρματα.O ΑΝΟ Γλυφάδας πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, μετά από μία αγχωτική επικράτηση επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με σκορ 12-10 και πλησίασε, έστω προσωρινά, την 5η θέση.

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε του ΝΟ Χίου, με 14-9, στον αγώνα που έκλεισε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο στο Γουδί, με πρωταγωνιστή τον Μοσκόβ, ο οποίος πέτυχε 7 γκολ.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη μπήκε πολύ καλύτερα στην αρχή του αγώνα (4-1) και απέκτησε διαφορά επτά τερμάτων στον ημίχρονο (9-2). Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά (11-3), με τον ΝΟ Χίου να καταφέρνει, απλά, να μειώσει στο σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 14-9 υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης. Πολυτιμότερος του αγώνα ήταν ο Μοσκόβ, που πέτυχε 7 γκολ.

Κατά το φύλλο αγώνα: "Στο 0:16 του 1ου οκταλέπτου ο Μητρόπουλος του Απόλλων Σμύρνης αποβλήθηκε, καθώς έβρισε τα "θεία".

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΦΘ 15-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 2-2 , 3-1 , 6-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Μάρκος Καζαλής): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Σταμέλος, Γούβης, Μπούχα 3, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας 2, Σολανάκης 2, Χριστοφορίδης, Δήμου 1, Ανδρεάδης

ΟΦΘ (Τέλης Κορύτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Προσινικλής 1, Αληχανίδης Α. 2, Γιώρτσος, Μπιτσάκης, Αντιβαλίδης 1, Αληχανίδης Β., Δημητριάδης 1, Πισσίας, Τερτιρόπουλος, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 1-2 , 0-1 , 1-1

Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος, Φωκάς 1, Τσαγκάρης 1, Γιαννουλάτος, Αμπατζής, Τσαλίκης

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Βαλλιανάτος, Πρωτοψάλτης, Σπηλιόπουλος, Ματθαίου

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 12-6

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-0, 3-0, 2-3

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας Ν. 1, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 2, Καρούντζος 2, Παυλίδης Χρ. 1, Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Πολύζος, Πετροχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 1, Λειψάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 12-10

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 4-2 , 2-2 , 5-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραΐμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 4, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου 3, Παπούκας, Γέμελος, Χαλυβόπουλος 2, Σαλτερής

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 5, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης 2, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 2, Κατσαγούνος Γ., Κουράκος, Μητράκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 14-9

Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 5-1 , 2-1 , 3-6

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόβ 7, Παπαλουκάς-Θεοδώσης, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 3, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Μαυρωτάς Α., Ξανθόπουλος, Κουμής

ΝΟ Χίου (Μάκης Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 4, Παππάς, Ντούλος, Γαβαλάς, Κόλλιας, Τζελάτης 2, Μιμίδης Μ., Μπλάζεβιτς, Κανδιόγλου, Καρακούρος Μ. 1, Μόκκας 1, Γδύσης, Γκίλλας 1, Καρακούρος Γ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 14/11

Ολυμπιακός - Υδραϊκός 13-3

Σάββατο 01/12

ΠΑΟΚ - ΝΟ Χανίων 12-6

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΟΦΘ 15-5

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 12-10

ΓΣ Περιστερίου - Εθνικός 5-6

Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Χίου 14-9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 21

Βουλιαγμένη 16

ΝΟ Χανίων 16

Υδραϊκός 14

Απόλλων Σμύρνης 12

Γλυφάδα 11

ΠΑΟΚ 9

Εθνικός 9

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 6

ΓΣ Περιστερίου 4

Χίος 3

ΟΦΘ 0

Σημείωση: Εκκρεμεί η απόφαση για τον μηδενισμό του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στον αγώνα με τον ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/12)

Εθνικός – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

ΟΦΘ ΝΕΟΤΕΧ – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Χίου Astra Lines – ΝΟ Βουλιαγμένης

Υδραϊκός – Απόλλων Σμύρνης

ΝΟ Χανίων – Ολυμπιακός

ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ