ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Ο ΓΣ Περιστερίου ξέχασε τα δελτία των αθλητών του και μηδενίστηκε κόντρα στο ΝΟ Χανίων

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΝΟ Χανίων και τον ΓΣ Περιστερίου για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών δεν έγινε ποτέ αφού οι φιλοξενούμενοι ξέχασαν τα δελτία των παικτών τους.

Ματαιώθηκε η διεξαγωγή του αγώνα ΝΟ Χανίων - ΓΣ Περιστερίου, που ήταν προγραμματισμένος για τις 16.00 στο κολυμβητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, διότι οι άνθρωποι του ΓΣ Περιστερίου είχαν ξεχάσει να φέρουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών...

Έτσι, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη αγώνων υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με 5-0. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα που έκλεισαν ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές:

"Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος".

Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να πάρουν αντίτυπα των δελτίων με φαξ, αλλά αυτό είναι αντίθετο με τον κανονισμό. Το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δελτία από κάθε ομάδα για να γίνει ο αγώνας. Επίσης, επειδή διαδίδονται διάφορα, η πλευρά της ΚΟΕ ξεκαθαρίζει ότι από τον ΓΣ Περιστερίου δεν έγινε καμία ένσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ