ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 11-7 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση στη σειρά των τελικών, επιβλήθηκε με 11-7της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής Ελλάδος για έβδομη διαδοχική χρονιά στην Α1 πόλο των ανδρών στέφθηκε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 11-7 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν τον τίτλο.

Το ματς ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες με τις άμυνες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός κράτησε στο “μηδέν” τον ΝΟΒ που δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν δύο τέρματα με τους Φουντούλη και Γενηδουνιά.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Αργυρόπουλος έκανε το 3-0, για να μειώσει αμέσως ο Μπούχα. Στα υπόλοιπα επτά λεπτά μέχρι το ημίχρονο οι παίκτες του Βλάχου έτρεξαν επί μέρους 4-0 για να κλείσουν το δεύτερο οκτάλεπτο με το σκορ στο 7-1.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε με τον Βλάχο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Το ίδιο έπραξε και ο Κόλιανιν με αποτέλεσμα να δούμε αρκετά γκολ στη συνέχεια. Έτσι, ο τελικός ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 11-7.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-11

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-5, 3-3, 3-1

Βουλιαγμένη: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ν Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκκαρης, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ