ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Ερυθρόλευκο το ντέρμπι του Πειραιά

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στη Γ’ φάση της Α1 πόλο γυναικών, 18-9 τον Εθνικό.Άνετη εκτός έδρας νίκη για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώσημαντική νίκη πήρε ο ΝΟ Ρεθύμνου, 10-9 τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, καθώς επικράτησε του Εθνικού Πειραιά με 18-9 στο κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ".

Ο Ολυμπιακός, που έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα νεαρά κορίτσια που είχε στη διάθεσή του, πήρε το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (4-1), ενώ άνοιξε τη διαφορά στο ημίχρονο στα έξι γκολ (9-3). Ο Εθνικός δεν κατάφερε να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό σκορ να είναι 18-9 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, ενώ το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη έμεινε στην τρίτη θέση με έναν βαθμό. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Θύρας 7 στην τραγωδία της 8/2/1981.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 5-4, 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Παπαναστασίου 3, Δουρέκα

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 2, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 5, Νιαρχάκου, Αναγνώστου, Κατσιμπρή, Τζούρκα

ΑΝΕΤΑ Ο ΝΟΒ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και έφτασε σε εύκολη εκτός έδρας νίκη με 10-5, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη Γ' φάση της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Λαιμού πήρε το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 5-1, με το ημίχρονο να λήγει 5-2 υπέρ της. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να λήγει 10-5 υπέρ της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Έλενα Ξενάκη με 4 γκολ.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο για τις θέσεις 1-4 (ξεκίνησε με 3 βαθμούς), ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-0, 2-4, 1-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Ταχίρι, Κολιτσοπούλου, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 2, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου, Καρύτσα

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 3, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Κοκκινάκη, Κοτσιώνη

Η βαθμολογία στον όμιλο για τις θέσεις 1-4:

Ολυμπιακός 9 (18-9)

ΝΟ Βουλιαγμένης 6 (10-5)

Εθνικός Πειραιά 1 (9-18)

ΝΟ Ρεθύμνου 0 (5-10)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με νίκη ξεκίνησε την Γ' φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο ΝΟ Ρεθύμνου, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Νηρέα Χαλανδρίου με 10-9, στην 1η αγωνιστική και αύξησε τη διαφορά του από την δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-3. Στο δεύτερο μέρος, η διαφορά παρέμεινε στο τρίτο οκτάλεπτο (7-8), όμως στην τελευταία περίοδο, με τρία συνεχόμενα γκολ, ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να προηγηθεί, με τον Νηρέα να μειώνει στο τελικο 10-9 υπέρ των γηπεδούχων. Πρώτη σκόρερ του αγώνα με 5 τέρματα ήταν η Ελένη Φαρμάκη από την ομάδα του Ρεθύμνου.

Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟ Ρεθύμνου έφτασε τους 9 βαθμούς (είχε ξεκινήσει την Γ' φάση με 6), ενώ ο Νηρέας Χαλανδρίου παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-4, 3-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Φραγκελάκη, Σολανάκη 1, Καριπίδου Β. 1, Συριανόγλου, Καραγιάννη

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Τριχά 1, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου 1, Μπόβαλη, Δούλη 3, Κουτέλη 2, Αγγελίδη, Τορνάρου, Λάζαρη

Πηγή: koe.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ