ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες μέρες πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Final 4 της EuroLeague ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-5 επί της Βουλιαγμένης για την Α1 πόλο των γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμενης στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με 10-5, μια βδομάδα πριν την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση των δύο ομάδων με στόχο τον Τελικό της Euroleague.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο (3-1), όμως στην τελευταία περίοδο άνοιξε τη διαφορα και έφτασε στη νίκη με 10-5. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Βασιλική Πλευρίτου με 3 γκολ.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτριες και συστήματά, ενόψει του ημιτελικού της Euroleague, όπου θα αναμετρηθούν για μία θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Εθνικός Πειραιά δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, φτάνοντας σε άνετη νίκη με 14-6, για την 6η αγωνιστική της Γ’ φάσης της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Λούδη από τη γηπεδούχο ομάδα με 3 γκολ.

Ο Εθνικός Πειραιά ολοκλήρωσε την Γ’ φάση στην 3η θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό.

Ο ΝΟ Λάρισας επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 9-8, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και θα έχει πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη ΝΕ Πατρών για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μετά τα τρία πρώτα οκτάλεπτα, με το σκορ να είναι ισόπαλο 6-6, όμως η ομάδα της Θεσσαλίας κατάφερε να πάρει πολύτιμη νίκη με 9-8 στο φινάλε.

Με τη νίκη αυτή, το σύνολο του Σπύρου Τσιάρα ολοκλήρωσε τη Γ’ φάση με 9 βαθμούς, εξασφαλίζοντας την 3η θέση στον όμιλο και θα αγωνιστεί για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην ΝΕ Πατρών.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-5

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 2-2, 5-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Μπάκλινγκ 1, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):Τζόνσον, Ιωαννίδη, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη 1, Γκίλλα Αγ., Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 14-6

Τα οκτάλεπτα: 4-3 , 3-1 , 3-1 , 4-1

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης):Σωτηρέλη, Λούδη 3, Μπενέκου 2, Τζελέπη 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 1, Πέττα 1, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 2, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή, Αναγνώστου 1, Τζούρκα

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας):Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 2, Γροζοπούλου 1, Γαλιατσάτου, Γκίλλα, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κοντονή 2, Καρύτσα

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-1, 3-2

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Σαμαρά, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι 1, Κους 3, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα 2, Μιγδάνη, Καζάνα, Λαμπρονίκου, Καλογιάννη

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη Ν., Καριπίδου Μ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ., 6, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καριπίδου Ηρ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο, 13/4

Εθνικός - ΑΝΟ Γλυφάδας 14-6

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 10-5

ΝΟ Λάρισας - ΝΟ Ρεθύμνου 9-8

Κυριακή, 14/4

”Αντ. Πεπανός” 17.00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ (θέσεις 1-4)

1. Ολυμπιακός 24

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 15

3. Εθνικός 4

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 0

Β' ΟΜΙΛΟΣ (θέσεις 5-8)

1. ΝΟ Ρεθύμνου 18

2. Νηρέας Χαλανδρίου 12

3. ΝΟ Λάρισας 9

4. ΝΕ Πατρών 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ