ΠΟΛΟ

A1 πόλο γυναικών: Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Ρεθύμνου και του Εθνικού αντίστοιχα στα ματς της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών.

Στο πρώτο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας γυναικών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε, εκτός έδρας, του ΝΟ Ρεθύμνου, με σκορ 11-6, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου και διατήρησε το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από το πρώτο οκτάλεπτο (4-0). Η γηπεδούχος ομάδα μείωσε το σκορ έως το ημίχρονο (4-2). Στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟΒ διεύρυνε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων (8-3), με το τελικό σκορ να είναι 11-6, υπέρ των φιλοξενούμενων, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό έως τώρα και βρίσκεται στο τέλος του Α' Ομίλου με 0 βαθμούς.

Την τρίτη νίκη σε 4 αγώνες πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, με σκορ 15-6, για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με σκορ 3-1 και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το ημίχρονο (7-4). Στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου, ο Εθνικός μείωσε τη διαφορά στα δύο γκολ, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με σκορ 15-6, πηγαίνοντας με ψυχολογία στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού επικράτησε του ΝΟ Λάρισας, με σκορ 10-7, στο κολυμβητήριο "Αντώνης Δημητρόπουλος", για λογαριασμό της Α1 κατηγορίας πόλο γυναικών, στον Β' 'Ομιλο της Α' φάσης.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο ημίχρονο, με την γηπεδούχο ομάδα να προηγείται με 4-3. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο (7-6), όμως στο τέλος, η ομάδα της Γλυφάδας κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των νικών, επικρατώντας με 10-7. Πολυτιμότερη ήταν η Άννα Μαμόγλου, η οποία πέτυχε 3 τέρματα.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-11

Τα οκτάλεπτα: 0-4 , 2-0 , 1-4 , 3-3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καρυπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά, Στρατηδάκη, Κολτσίδα 1, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Σολανάκη 2, Καρυπίδου Η.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Νίνου Π. 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ε., Πάτρα 1, Κοκκινάκη 1, Γκίλλα, Ιωαννίδη 1, Μαστρόκαλου 1, Κολοβού 1, Κοτσιώνη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 4-3 , 6-2 , 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Χάνα, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β. 2, Γκόφερς 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου, Φουντωτού 1, Σταματοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 3, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 1, Μπενέκου, Τζούρκα

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1 , 2-2 , 3-3 , 3-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη 1, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 1, Γκίλλα, Γαλιατσάτου, Καρύτσα

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Τουλουμτζίδου, Σαμαρά, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Ν. 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Τοκίνι 1, Κούς 3, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα, Μιγδάνη

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 15-6

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 10-7

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κραβαρίτης, Πολυχρονόπουλος)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ 12

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9

3. ΕΘΝΙΚΟΣ 3

4.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 0

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Ρεθύμνου - Εθνικός

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12

2. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 6

3. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 6

4. ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΕ Πατρών

Νηρέας Χαλανδρίου- ΝΟ Λάρισας (23/11)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ