ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final Four: Άνετα στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, 11-2 την Γλυφάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στην Γλυφάδα στον ημιτελικό του Stoiximan.gr Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας και με το εντυπωσιακό 11-2 έκλεισε θέση για τον τελικό όπου θα συναντήσει την Βουλιαγμένη.

Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και τη φετινή σεζον για να κατακτήσει όλους τίτλους εντός συνόρων και στον ημιτελικό του Stoiximan.gr Final Four του Κυπέλλου απέδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική του ο Ολυμπιακός, αφού συνέτριψε με 11-2 την Γλυφάδα και έκλεισε ραντεβού με την Βουλιαγμένη στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου (19/1, 14:00).

Οι "ερυθρόλευκοι" του Θοδωρή Βλάχου δεν επηρεάστηκαν ούτε στο ελάχιστο από τις απουσίες των Δερβίση και Μπούσλιε, μπήκαν σοβαροί στην πισίνα και έφτασαν κάποια στιγμή να προηγούνται και με 10-0 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τέταρτου οκταλέπτου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο έκαναν ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων και πλέον περιμένουν την κόντρα με τον ΝΟΒ το μεσημέρι του Σαββάτου όπου θα διεκδικήσουν το δεύτερό τους τρόπαιο μέσα στη σεζόν μετά το Super Cup και 20ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία τους.

Σημειώνεται πως Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα αναμετρηθούν για 9η φορά σε τελικό Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να έχει αναδειχτεί τροπαιούχος 6 φορές και την Βουλιαγμένη 2 φορές.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 5-1, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ