ΠΟΛΟ

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Κράτησε Γαλανίδη και Μοσκόφ

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Κράτησε Γαλανίδη και Μοσκόφ

Στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης και τη νέα σεζόν θα ανήκουν ο Κώστας Γαλανίδης και ο Νικολά Μοσκόφ, όπως ανακοίνωσε η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Την παραμονή των Κώστα Γαλανίδη και Νικολά Μοσκόφ ανακοίνωσε η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται για δύο βασικά γρανάζια που αναμένεται να προσφέρουν αρκετά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

"Δύο από τα πιο βασικά του γρανάζια διατήρησε στη «μηχανή» του ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη και με τον διεθνή Μαυροβούνιο περιφερειακό Νικολά Μοσκόφ!

Ο… κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, Κώστας Γαλανίδης, μετρά ήδη δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια στην «ελαφρά ταξιαρχία» και θα αποτελέσει τον «φύλακα» της εστίας της για 3η σερί σεζόν. Ο 30χρονος, ύψους 2 μέτρων εν ενεργεία διεθνής πορτιέρε, δέχτηκε πολλές προτάσεις στο φινάλε της φετινής σεζόν αλλά είπε το μεγάλο «ναι» στον Απόλλωνα και θα αγωνιστεί και φέτος με το σκουφάκι του.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα παραμείνει για 4η σερί σεζόν και ο… μπομπέρ Νικολά Μοσκόφ! Ο 23χρονος εν ενεργεία διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός, που αναδείχτηκε και φέτος - και μάλιστα για 3η σερί χρονιά - πρώτος σκόρερ στην Α1 των Ανδρών είπε κι εκείνος το μεγάλο «ναι» στην «ελαφρά ταξιαρχία», παρά τη σωρεία προτάσεων που είχε στα χέρια του.

Κώστας Γαλανίδης και Νικολά Μοσκόφ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης και να προσφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα γίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ