ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα"

Alexandra Asimaki of Greece reacts after Greece lost to Spain in the women's water polo quarterfinal match between Greece and Spain at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Monday, July 24, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP)
Alexandra Asimaki of Greece reacts after Greece lost to Spain in the women's water polo quarterfinal match between Greece and Spain at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Monday, July 24, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP) AP

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη με ανάρτηση της στο Facebook δεν έκρυψε την πικρία της που η Εθνική ομάδα ηττήθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο στη Βαρκελώνη και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να παλεύει για να είναι η Ελληνική σημαία εκεί που της αρμόζει

Το ένατο μετάλλιο της με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών πανηγύρισε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ωστόσο ήταν φανερό πως μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο απέναντι στην Ολλανδία ήταν από εκείνες που είχαν στεναχωρηθεί περισσότερο.

Δεν ήταν τόσο το χρυσό μετάλλιο που χάθηκε, αλλά το πόσο το ήθελαν τα κορίτσια.

Ο λόγος ήταν ξεκάθαρος και εξωαγωνιστικός. Ήθελαν να το αφιερώσουν σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που περνούν με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Την πικρία της μετά την ήττα στον τελικό μπορεί να την καταλάβει κανείς και μέσα από το κείμενο που ανέβασε στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της: "Δεύτερη θέση στην Ευρώπη! Μια θέση που μας αφήνει μια πίκρα γιατί θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό για την Ελλάδα μας. Για να ανεβάσουμε τη σημαία μας στον πιο υψηλό ιστό της Ευρώπης και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος από άκρη σ’ άκρη. Για να χαρίσουμε στους Έλληνες λίγες στιγμές χαράς και εθνικής ανάτασης αυτές τις δύσκολες ώρες που η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά. Αυτό το χρυσό δεν ήρθε σήμερα.. υπόσχομαι όμως ότι εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας για ν’ ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά εκεί που της αρμόζει.. Περηφάνια και ευλογία για μας να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο. Γιατί ναι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα".

Ασημάκη: "Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψυχάρες παρά την ήττα τα κορίτσια της Εθνικής, 6-4 από την Ολλανδία
Μορφέσης: "Θέλαμε να δώσουμε ένα μικρό χαμόγελο στους Έλληνες"
Τρίτο μετάλλιο για την Εθνική γυναικών σε Ευρωπαϊκό
Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στην Εθνική γυναικών (VIDEO)

Photo credits: Szilard Koszticsak/MTI via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ