ΠΟΛΟ

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Νίκη επί της Ρωσίας και έβδομη θέση

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Νίκη επί της Ρωσίας και έβδομη θέση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε με 15-14 επί της Ρωσίας και κατέλαβε την έβδομη θέση στο Europa Cup που διεξήχθη στην Κροατία.

Την έβδομη θέση στο Europa Cup κατέκτησε τελικά η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, καθώς νίκησε την Κυριακή (7/4) το απόγευμα με 15-14 τη Ρωσία, στον τελευταίο της αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7η-8η της Τελικής φάσης της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Το ματς ήταν ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου.

Στη συνέχεια, όμως, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν τη κλάση τους, καθώς πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 12-9, στο τρίτο οκτάλεπτο, βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη. Στην τελευταία περίοδο το μόνο που κατάφεραν οι Ρώσοι ήταν να μειώσουν σε απόσταση αναπνοής και το τελικό 14-15.

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 14-15

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-5, 2-4, 5-3.

ΡΩΣΙΑ: Φεντότοφ, Σούτσκοφ, Βασίλεφ, Ντερεβιάνκι 1, Κόπτσεφ, Μερκούλοφ 2, Ναγκάεφ 3, Μπίτσκοφ 2, Κόλοντ 3, Λισούνοφ, Σεπέλεφ 3, Στατσένκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 4, Ζερδεβάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ