ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο ανδρών: Με Ισπανία για την πρωτιά στον Β' Όμιλο

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον τέταρτο στη σειρά αγώνα της για τα προκριματικά του Europa Cup, δίνει αύριο (29/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που υποδέχεται την Ισπανία στο Εθνικό κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά (19.30).

Τον τέταρτο στη σειρά αγώνα της για τα προκριματικά του Europa Cup, δίνει αύριο (29/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που υποδέχεται την Ισπανία στο Εθνικό κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά (19.30). Διαιτητές της συνάντησης είναι οι Σεμπαστιάν Ντερβιό (Γαλλία) και Γκιόργκι Κουν (Ουγγαρία), με παρατηρητή τον Μίλοραντ Κριβοκάμπιτς (Σερβία).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, έχει στη διάθεση του 14 πολίστες από τους οποίους και θα προκύψει η 13άδα του αυριανού αγώνα. Είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γκιουβέτσης, Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΕΓΚΕΡ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Καπότσης (ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ).

Οι “14”, συγκεντρώθηκαν χτες (27/1, 18.00), στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου και προπονήθηκαν επίσης το πρωί (28/1, 09.30) και θα κάνουν το ίδιο το βράδυ (19.30) και αύριο το πρωϊ (29/1, 10.00). Η Ισπανία έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και θα προπονηθεί το απόψε (20.30) και αύριο το πρωί (11.00).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες της: Ντανιέλ Λόπεζ, Φελίπε Περόνε, Εντουάρντο Λόριο, Αλμπέρτο Μουναρίθ, Ρόζερ Τάουλ, Αλβάρο Γκρανάντος, Αλεχάντρο Μπούστος, Μαρκ Λαρούμπ, Σέρτζι Καμπάνας, Μιγκέλ Ντε Τόρο, Αγκούστι Πέρικας, Αλμπέρτο Μπαρόζο, Μπλάι Μάγιαρακ.

Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο ο Νταβίντ Μαρτίν και συνεργάτες του οι Σβίλεν Ιβανόφ και Αντόνιο Απαρίτσιο.

Η βαθμολογία του Β'΄Ομίλου:

1.ΕΛΛΑΔΑ 3 46-16 9

2.Ισπανία 3 29-17 6

3.Ολλανδία 3 31-32 3

..................................................

4.Ουκρανία 3 10-51 0

Επόμενη αγωνιστική (19/2): Ισπανία - Ουκρανία, Ολλανδία - ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ