ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Στο Κίρισι για τη μάχη με τη Ρωσία

Εθνική πόλο γυναικών: Στο Κίρισι για τη μάχη με τη Ρωσία

Στο Κίρισι βρίσκεται η Εθνική πόλο γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, την Τρίτη (25/2, 18.00 τοπική ώρα), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της World League. Τι δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Στο Κίρισι βρίσκεται η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, την Τρίτη (25/2, 18.00 τοπική ώρα), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της World League.

Οι διεθνείς αθλήτριες καθοδηγούνται, πλέον από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τεό Λοράντος, όπου έχουν ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο αγώνας αυτός είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά της Ιταλίας (Τεργέστη, 8-15 Μαρτίου).

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας τα εξής: "Είναι τα πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε σαν ομάδα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπεστης και λίγες μέρες πριν τον Προολυμπιακό Τουρνουά, απέναντι σε μια ομάδα υψηλής δυναμικότητας, τη Ρωσία, η οποία έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε και δυο φιλικούς αγώνες τη Δευτέρα, πριν το επίσημο ματς της Τρίτης, στους οποίους θα κάνουμε στην πράξη και σε συνθήκες αγωνα πράγματα, τα οποία δουλεύουμε αυτές τις 15 ημέρες προετοιμασίας που έχουμε διανύσει.

Σαφώς, για εμάς ο μεγάλος στόχος είναι το Προολυμπιακό της Τεργέστης, το οποίο είναι σε μερικές μέρες από τώρα, αλλά για εμάς στόχος είναι από εδώ και πέρα η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το στοιχείο είναι βασικό και μας έλειπε. Θέλουμε να το εντάξουμε στην ομάδα μας, είναι κομμάτι της φιλοσοφίας και της προετοιμασίας μας".

Πηγή: koe.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ