ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Νίκες για Απόλλωνα και Πανιώνιο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε εύκολα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 15-2 για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Νίκη για τον Πανιώνιο 8-5 τον ΝΟ Χίου, ως φιλοξενούμενος στην έδρα του.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε εύκολα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 15-2 στον μεταξύ τους αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (29/6) στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, με τυπικά γηπεδούχο τον Δικέφαλο του Βορρά.

Έτσι, η "ελαφρά ταξιαρχία" έφτασε τους 43 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον 3ο Υδραϊκό. Οι δυο τους φαίνεται ότι θα παλέψουν για την 3η θέση του πρωταθλήματος στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές, ενώ πολλά θα κριθούν και στο μεταξύ τους παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την 21η και προτελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του του Κατρουζανάκη επέβαε από νωρίς τον ρυθμό τους και έφτασε άνετα στην επικράτηση, απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα δώσει και τα τέσσερα παιχνίδια του των τελευταίων αγωνιστικών στην Αθήνα, ώστε να αποφύγει έξοδα μετακινήσεων και φυσικά κατέβηκε (όπως είχε ανακοινώσει η διοίκησή του) με πολλούς νεαρούς πολίστες στη σύνθεσή του. Ο ΠΑΟΚ παραμένει στη 10η θέση με 12 β.

Πάντως και ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε χρόνο σε νεότερους πολίστες της ομάδας, καθώς ήταν εκτός σύνθεσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι ξένοι Μοσκόφ και Μπάντερ Νάσερ, αλλά και ο τραυματίας Καρούντζος.

Οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 1-3, 0-6

ΠΑΟΚ (Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς 1, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Ιωσήφ, Σγουρίδης 1, Παπαδόπουλος Δ., Βόλφης, Σιδηρόπουλος, Ζεγλίνας, Πατσίκας, Λαλιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μητρόπουλος, Αλαμάνος 3, Γραμματικός 4, Τσιστράκης 2, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης 1, Γκάτσος 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-8

Με νίκη επέστρεψε στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος, καθώς επιβλήθηκε με 8-5 επί του τυπικά γηπεδούχου ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 19η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου, τυπικά φιλοξενούμενοι στην έδρα τους, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οι Χιώτες ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά οι κυανέρυθροι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 4-3. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη και στους 23 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 9 β. και την προτελευταία θέση.

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-2, 1-1, 1-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μ., Σφηκάκης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Κουκουνάς, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 2, Δημακόπουλος 2, Νταλάπας 1, Βλατάκης, Πουρνάρας, Χέλμης, Φωταράς, Δήμου Δ. 3, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου, Μπουζαλάς.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

***Να σημειώσουμε ότι για τη 19η αγωνιστική το παιχνίδι ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν γίνεται, λόγω αποχώρησης του ΝΟ Χανίων από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και, σύμφωνα με την προκήρυξη, το κερδίζει ο Εθνικός με 5-0, ενώ ο ΝΟ Χανίων μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρείται ένας (-1) βαθμός.

Πηγή: koe.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ