ΠΟΛΟ

EuroLeague γυναικών: Η Σαμπαντέλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό

LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σαμπαντέλ νίκησε την Πάντοβα με 8-5 και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 της EuroLeague πόλο γυναικών, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (20/4, 14:15) τον Ολυμπιακό με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Σαμπαντέλ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 της EuroLeague πόλο γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αύριο (20/4, 14:15) με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κορυφαία ήταν η Στέφενς για την οικοδέσποινα της τελικής φάσης, η οποία σημείωσε τρία γκολ, ενώ δυο είχε η Φόρκα. Στον αντίποδα, η Μπαρζόν ξεχώρισε για την Πάντοβα, η οποία ήταν ανταγωνιστική μονάχα στο πρώτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Η Σαμπαντέλ, μετά το 1-1 της πρώτης περιόδου, ανέβασε στροφές, ξέφυγε με 5-3 στο ημίχρονο, ενώ το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου την βρήκε με νταμπλ σκορ (8-4). Στην τελευταία περίοδο, δεν σκόραρε, αλλά δεχτηκε μόλις ένα τέρμα και νίκησε χωρίς άγχος.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 1-3, 1-0

Πάντοβα: Μπαρζόν 3, Γκραμπ 1, Κουεϊρόλο 1

Σαμπαντέλ: Ντομενέκ 1, Μπεατρίθ Ορτίθ 1, Στέφενς 3, Φόρκα 2, Μάικα Γκαρσία 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ