ΠΟΛΟ

EuroLeague πόλο γυναικών: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018 / FINAL-4 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018 / FINAL-4 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έμεινε μεν στο 9-9 κόντρα στην Πάντοβα, όμως αυτό του ήταν αρκετό για να καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο του στην EuroLeague και φυσικά να προκριθεί στα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο του LEN EUROLEAGUE μετά το ισόπαλο 9-9 απέναντι στην ιταλική Πάντοβα το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του χάρη Παυλίδη ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εμπρός στο σκορ και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην συγκεκριμένη διοργάνωση και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναμένεται να παίξει στη συνέχεια της κορυφαίας ευρωπαΐκής εκδήλωσης.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η Ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 9-7 μόλις δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, αλλά δέχθηκε δυο τέρματα και ισοφαρίστηκε (το τελευταίο με πέναλτι 44’’ πριν το τελος).

Κορυφαία παίκτρια για τον Ολυμπιακό ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά που πέτυχε τα 4 από τα 9 γκολ των ερυθρολεύκων παικτριών. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια δεύτερη ομάδα από τους άλλους ομίλους της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΤΟΒΑ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-2, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλιδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Μπάκλινγκ, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΠΑΝΤΟΒΑ: Μπαρζόν 3, Γκεϊρόλο 2, Γκράμπ 2, Μίλο 1, Ρανάλι 1.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Ολυμπιακός 7 (+21)

Πάντοβα 7 (+14)

Ματαρό 3

Ούγκρα 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ