ΠΟΛΟ

Ευρωπαϊκό γυναικών: Την Τρίτη το Ελλάδα - Ισπανία

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ερχόμενη Τρίτη (21/01, 18.30) η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας των γυναικών με τη Ρωσία έγιναν γνωστά όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η Εθνική μας μετά την ήττα από τις Ρωσίδες κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο της.

Έτσι, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον ένα από τους τέσσερις προημιτελικούς. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (21/01) με το πρώτο σπριντ να είναι προγραμματισμένο για τις 18.30. Η αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού απέναντι της θα βρει μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Γαλλία. Εάν ηττηθεί θα παίξει με τον ηττημένο του ζευγαριού σε ένα ματς το οποίο θα κρίνει και την παρουσία της ομάδας στο προΟλυμπιακό τουρνουά.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης παίρνει απευθείας την πρόκριση για το Τόκιο, ενώ οι χώρες από τη δεύτερη θέση μέχρι και την έκτη θα παίξουν στη Ρώμη στο προΟλυμπιακό τουρνουά.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

15.30 Ουγγαρία - Γαλλία

17.00 Ρωσία - Ιταλία

18.30 Ελλάδα - Ισπανία

20.00 Ολλανδία - Σλοβακία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ