ΠΟΛΟ

Φωνάζουν για "καθαρό" γκολ που δεν μέτρησε οι Ιταλοί (VIDEO)

Φωνάζουν για "καθαρό" γκολ που δεν μέτρησε οι Ιταλοί (VIDEO)

Η Ιταλία ηττήθηκε με 8-7 από την Ισπανία στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, ωστόσο φωνάζει για την τελευταία φάση όπου η μπάλα στο σουτ του Φιλιόλι φαίνεται να έχει περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος.

Ισπανία και Ιταλία προσέφεραν ένα δυνατό παιχνίδι στους φίλους της υδατοσφαίρισης. Οι Ίβηρες ήταν εκείνοι που πήραν τελικά την πρόκριση στον τελικό επικρατώντας με 8-7, όμως οι μπλε έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Η τελευταία φάση του αγώνα είναι εκείνη που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Με την Ιταλία να παίζει με παίκτη παραπάνω, ο Πιέτρο Φιλιόλι έκανε το σουτ με τον Πινέδο να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Σύμφωνα όμως με το ριπλέι, πριν ο Ισπανός τερματοφύλακας τη μαζέψει, η η μπάλα στο σουτ του Φιλιόλι φαίνεται να έχει περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος. Οι Ιταλοί φώναξαν, αλλά οι διαιτητές δεν τους άκουσαν αφού ο επόπτης γραμμής δεν υπέδειξε κάτι και έτσι η νίκη πήγε στην Ισπανία η οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στον τελικό την Σερβία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα για τη συγκεκριμένη φάση ο Σάντρο Καμπάνια. Ο Ομοσπονδιακός κόουτς της Ιταλίας είπε: "Ελπίζω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα να υπάρχει βοήθεια προς τους διαιτητές. Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες φάσεις". Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε ο Σάντρο Καμπάνια, είναι να έχουμε και στο πόλο goal-line technology.

Δείτε τη φάση για την οποία φωνάζει η Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ