ΠΟΛΟ

Γενηδουνιάς: "Νίκες σαν αυτή μας πάνε στο Final 8"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÉÍÔÅÆ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLONTIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÉÍÔÅÆ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLONTIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στον Sport24 Radio για τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Σίντεζ Καζάν και τόνισε ότι μέσα από τέτοια παιχνίδια ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο "Final 8".

Ο περιφερειακόςτου Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε στον Sport24 Radio και τον Παύλο Σαχτούρη μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Σίντεζ Καζάν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή "Η μπάλα στη σέντρα".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού: "Κρατάμε τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι, καθώς δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Νίκες σαν αυτή μας πάνε στο Final 8".

Για την αλλαγή ξένων παικτών στην ομάδα: "Αλλάξαμε όλους του ξένους με τους οποίους είχαμε καλή χημεία όπως ο Γιόσιπ Πάβιτς και δεν εχουμε δεθεί ακόμη με τους καινούργιους. έχουμε χρόνο για να κάνουμε μία καλή ομάδα".

Για την σημασία της αμυντικής λειτουργίας στο παιχνίδι: "Έχουμε αποδείξει ότι η άμυνα είναι αυτή που σε πάει ψηλά και αυτή είναι που μετράει".

Το ηχητικό της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ