ΠΟΛΟ

Γιαντράν - Ολυμπιακός 8-17: Σαρωτικοί στην πρεμιέρα τους οι ερυθρόλευκοι

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίχως να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησε με 17-8 επί της Γιαντράν στο Σπλιτ στην πρεμιέρα του Champions League στο πόλο ανδρών.

Τις διαθέσεις του για το υπόλοποι της σεζόν έδειξε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα του Champions League στο πόλο ανδρών επικράτησαν με 17-8 επί της Γιαντράν στο Σπλιτ και ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους.

Με τον Γιόζιπ Πάβιτς στην εξέδρα ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Με πλουραλισμό στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα υπήρξαν κομμάτια του παιχνιδιού που πήρε καλό βαθμό για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε μόλις ένα γκολ με τον Βλάχο να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής στους Ζερδεβά και Ζιβογίβοτς κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα στα αξιοσημείωτα πως ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά έπαιξε με όλους τους παίκτες του αφού στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι δύο από τους τέσσερις ξένους του. Γενηδουνιάς και Γιόκοβιτς πέτυχαν από τέσσερα γκολ για τους ερυθρόλευκους, ενώ τρία σκόραρε ο Ντούζεβιτς για την Γιαντράν.

Γιαντράν - Ολυμπιακός: 8-17

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 5-4, 0-4, 1-4

Γιαντράν: Ζόβιτς 2, Μπούτις 2, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς 3

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 4, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Μουρίκης 2, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ