ΠΟΛΟ

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 4-11: Πήραν το Σούπερ Καπ οι Πειραιώτες

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃËÕÖÁÄÁ / SUPER CUP ÐÏËÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃËÕÖÁÄÁ / SUPER CUP ÐÏËÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής του φετινού Σούπερ Καπ της υδατοσφαίρισης ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-4, κατακτώντας τον 3ο του τίτλο στον θεσμό.

Ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής του φετινού Σούπερ Καπ της υδατοσφαίρισης ανδρών, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο “Αντώνης Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-4, κατακτώντας τον τρίτο του τίτλο στον θεσμό, που αναβίωσε έπειτα από 20 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης (1997, 1998, 2018) και τη μόνη φορά που δεν κατέκτησε τον τίτλο, ήταν το 1996, όταν η Βουλιαγμένη του Γιάννη Γιαννουρή σήκωσε το τρόπαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με το δεύτερο κομμάτι του αγώνα να ανήκει στους γηπεδούχους, που με επιμέρους 2-1 μείωσαν τη διαφορά στα δυο γκολ (5-3). Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στους "ερυθρόλευκους", που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Γλυφάδα, φτάνοντας άνετα στη νίκη και τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μουρίκης και Γούνας για τους Πειραιώτες. Να τονιστεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Γλυφάδα του επί χρόνια ερυθρόλευκου, Δημήτρη Μάζη, βράβευσε τον Ολυμπιακό για το Champions League που κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 0-3

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτιάλης, Λεμπέσης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου 1, Παπούκας, Σαλτέρης, Γαλάνης, Χαλιβόπουλος.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ