ΠΟΛΟ

Gwangju 2019: Ήττα από την Ολλανδία και 8η θέση για την Εθνική πόλο γυναικών

WORLD LEAGUE ÃÕÍÁÉÊÙÍ / EUROPA CUP / ÅËËÁÄÁ - ÉÓÐÁÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
WORLD LEAGUE ÃÕÍÁÉÊÙÍ / EUROPA CUP / ÅËËÁÄÁ - ÉÓÐÁÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε 11-9 από την Ολλανδία και κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στην Gwangju της Νότιας Κορέας.

Την όγδοη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Gwangju κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ολλανδία με 11-9 στο τελευταίο παιχνίδι της στη διοργάνωση.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, προηγήθηκαν 2-1, αλλά πλήρωσαν το κάκιστο δεύτερο οκτάλεπτο, κατά το οποίο δέχθηκαν πέντε(!) γκολ και πέτυχε μόλις ένα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να αντιστρέψει την κατάσταση, μείωσε σε 10-9, αλλά στην τελευταία περίοδο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα.

Ο δρόμος για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο είναι μακρύς και πλέον η Εθνική μας καλείται να βρει το εισιτήριο είτε μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου), είτε μέσω του προολυμπιακού της Ιταλίας (15-22 Μαρτίου).

Ελλάδα – Ολλανδία 9-11 (2-1, 1-5, 6-4, 0-1)

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 3, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη

Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα): Κέντερς, Μέγκενς 3, Χένε Ντ. 2, Φάν Ντερ Σλουτ 2, Γουλβς, Στόμπχορστ, Ρόχε, Σέβενιχ, Κόινινγκ 3, Κούλχαας, Φαν Ντερ Κράατς 1, Φούρβελτ, Μπάους

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ