ΠΟΛΟ

Ήττα της Βουλιαγμένης με 10-4 από την Φερεντσβάρος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης γνώρισε την ήττα στην Ουγγαρία με 10-4, από τη Φερεντσβάρος, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης γνώρισε την ήττα στην Ουγγαρία με 10-4, από τη Φερεντσβάρος, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League Ανδρών στο πόλο. Ένα σκορ που καθιστά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους, διότι ο ΝΟΒ αναζητά ένα θαύμα για να ανατραπεί στη ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν ήταν ανταγωνιστική και πάλεψε για μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση, όμως η διαφορά εμπειρίας ήταν καταλυτική στα κρίσιμα σημεία και ιδιαίτερα στο τελευταία οκτάλεπτο.

Ο ΝΟΒ, με το σκορ στο 8-4, είχε δύο ευκαιρίες σε παραπάνω χωρίς να καταφέρει να σκοράρει και παρά το γεγονός ότι έβγαλε δύο άμυνες στο λιγότερο, δέχτηκε γκολ για το 9-4 με τον Νίκιτς, ενώ στη συνέχεια ο Γιάνσικ διαμόρφωσε το τελικό 10-4. Σε περίπτωση αποκλεισμού του ο ΝΟΒ πάει στο Euro Cup.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 3-2, 2-0

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Γκάρντονι, Σέντλμάιερ, Κάλαι 2, Γκορ-Νάγκι, Βάμος 1, Μέτσει 1, Νίκιτς 2, Γιάξιτς, Γιάνγκερ 1, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς 1, Φόγκελ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ