ΠΟΛΟ

Ιστορική νίκη για τον Υδραϊκό

LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υδραϊκός επιβλήθηκε με 8-4 επί της σερβική Νάις πέτυχε την πρώτη του νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup κόντρα στην Ορτίτζια.

Μία ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα πόλο ανδρών του Υδραϊκό το μεσημέρι του Σαββάτου (29/9). Οι παίκτες του Κραβαρίτη επιβλήθηκαν με 8-4 επί της σερβικής Νάις στο κολυμβητήριο του Αλίμου και πήραν την πρώτη τους νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον ΝΟΥ αφού οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο χάρη σε τέρματα των Λέκιτς και Μίτροβιτς.

Οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο αφού συνολικά σημειώθηκαν τρία τέρματα με τον Ίρβινγκ να μειώνει σε 2-1 για τον Υδραϊκό στα μισά της δεύτερης περιόδου. Από εκεί και πέρα όμως το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Υδραϊκό.

Μετά από ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο στο οποίο έτρεξαν επί μέρους 4-0 οι παίκτες του Κραβαρίτη προηγήθηκαν με 5-2 και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια ο Υδραϊκός διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του σκορ και έφτασε στη νίκη με 8-4.

Το πρωί της Κυριακής (30/9, 11.30) ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει την Ορτίτζια και θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου που θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup.

Υδραϊκός - Νάις 8-4

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2

Υδραϊκός: Καζάζης 1, Πρέκας 1, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 2, Αργυρόπουλος 1, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1

Νάις: Μίτροβιτς 1, Πάβιτσιτς 2, Λέκιτς 1

Παρασκευή 28/9

Ναις - Ορτίτζια 5-11

Υδραϊκός - Πρίμορατς Κότορ 8-9

Σάββατο 29/9

Πρίμοτατς Κότορ - Ορτίτζια 9-5

Υδραϊκός - Νάις 8-4

Κυριακή 30/9

10.00 Πρίμορατς Κότορ - Νάις

11.30 Υδραϊκός - Ορτίτζια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πρόμορατς 6

Υδραϊκός 3

Ορτίτζια 3

Νάις 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ