ΠΟΛΟ

Κοντονής: "Φωτεινό παράδειγμα ο Γαρύφαλλος"

Κοντονής: "Φωτεινό παράδειγμα ο Γαρύφαλλος"
Κοντονής

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής έκανε γραπτή δήλωση με αφορμή το θάνατο του Ανδρέα Γαρυφάλλου.

"Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Ανδρέα Γαρύφαλλου, ενός πραγματικού εργάτη του ερασιτεχνικού αθλητισμού που κατάφερε να ξεχωρίσει σε εποχές πολύ δύσκολες με όπλα το σπάνιο ταλέντο του και το μοναδικό του ήθος", αναφέρει αρχικά ο Υφυπουργός και συνεχίζει:

"Ο Ανδρέας Γαρύφαλλος, όπως και άλλοι αθλητές της παλιάς, ρομαντικής σχολής του αθλητισμού, υπηρέτησε την μεγάλη του αγάπη, το άθλημα της υδατοσφαίρισης, τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα που έχουν ανάγκη οι επόμενες γενιές για να «πατήσουν» στα χνάρια του.

Απεβίωσε ο Ανδρέας Γαρύφαλλος

Η στάση του να μην αποχωριστεί ποτέ ως αθλητής το σωματείο που τον ανέδειξε, τον ιστορικό Εθνικό, τον έκανε συμπαθή σε όλο το φάσμα των Ελλήνων φιλάθλων.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στον Εθνικό, και να ευχηθώ να ακολουθήσουν όλοι τον δρόμο που εκείνος έδειξε καθ’ όλη της διάρκεια της αθλητικής του καριέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ