ΠΟΛΟ

Κράτησε και τη Νιαρχάκου η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την παραμονή της Βίρνας Νιαρχάκου στην ομάδα πόλο γυναικών του Εθνικού ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Η στελέχωση του γυναικείου τμήματος πόλο του Εθνικού συνεχίζεται με τις ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την παραμονή της Βίρνας Νιαρχάκου μετά από εκείνες της Μπίσμπα και της Λογοθέτη.

Από εκεί και πέρα έχουν αποκτηθεί η Σωτηρέλη, η Μπενέκου, η Τζελέπη, η Λούδη, η Κ. Λιαπάκη, η Πέττα αλλά και δύο ξένες. Ο λόγος για την Καναδέζα, ΜακΚι και την Αυστραλέζα, Μπάξτερ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το γυναικείο τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την πρώτη σκόρερ του «Αυτοκράτορα» την περυσινή σεζόν στην Α1 γυναικών, Βίρνα Νιαρχάκου.

Η Βίρνα Νιαρχάκου έχει γεννηθεί στις 05-12-1996, προσέφερε 45 γκολ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στον Εθνικό και αναδείχθηκε τρίτη σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η νεαρή φουνταριστή θα συνεχίσει να φορά το «κυανόλευκο» σκουφάκι, ενώ λόγω της εξαιρετικής της απόδοσης κλήθηκε ξανά στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων γυναικών το 2014 στην Όστια της Ρώμης. Σε διασυλλογικό επίπεδο ξεκίνησε στον Πανιώνιο, έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2015, ενώ πριν έρθει στον Εθνικό έπαιξε για έναν χρόνο στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος αυτού, Δημήτρης Κολοβός, εύχονται στη Βίρνα Νιαρχάκου κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο!

Οι δηλώσεις της Βίρνας Νιαρχάκου για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον «Αυτοκράτορα»: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εθνικό Πειραιώς για τη συνεργασία μας τον προηγούμενο χρόνο, όπως και για την παραμονή μου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν σε αυτό και εύχομαι μια καλή και επιτυχημένη χρονιά τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ