ΠΟΛΟ

LEN Euroleague Γυναικών: Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

LEN EUROLEAGUE WOMEN / ÏÓÖÐ - ÌÁÔÁÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE WOMEN / ÏÓÖÐ - ÌÁÔÁÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τη Ματαρό με 14-9 στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του στα προημιτελικά της LEN Euroleague Γυναικών. Τέσσερα γκολ πέτυχε η Αβραμίδου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και της ισπανικής Ματαρό με 14-9, στην 3η αγωνιστική της LEN Euroleague πόλο Γυναικών και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Ε' όμιλο και θα βρίσκεται στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ στο ημίχρονο πήρε αέρα 2 τερμάτων (6-4). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Ματαρό θέλησε να μειώσει στο σκορ, όμως οι "ερυθρόλευκες" πραγματοποίησαν πολύ καλή 4η περίοδο και έφτασαν στην νίκη με 14-9.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Αβραμίδου με 4 γκολ, ενώ ξεχώρισε και η νεοαποκτηθείσα Κρίστμας, που πέτυχε 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 3-2 , 2-2 , 6-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 4, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ματαρό (Μαρίνα Ζάμπλιτα): Κολομίσας Γκουανόλα, Βισέντε Ζουνίγκα 1, Γιορέντε Γκόμεζ 1, Γκουάλ Ροβιρόσα, Γκάμες 1, Γκονζάλεζ Λόπεζ, Αλβάρεζ 3, Νόγκε Φριγκόλα, Πασκουάλ, Μπερνάμπε Βιλάμπα, Εσπάρ Αν. 3, Μπερτράν Βιντάλ, Ντερέντι

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ