ΠΟΛΟ

Μαρινάκης: "Ο Παγκόσμιος Ολυμπιακός είναι σημαία υπερηφάνειας για όλους"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και υποσχέθηκε ότι γρήγορα οι ερυθρόλευκοι θα παίζουν σε ένα κολυμβητήριο αντάξιο τους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε στον τελικό του Champions League από την Φερεντσβάρος, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι τόσο με την εμφάνισή τους, όσο και με το γεγονός ότι για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια έπαιξαν στον τελικό έδειξαν πως αποτελούν μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα από το προφίλ του στο Facebook συνεχάρη τους ερυθρόλευκους για την πορεία τους.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του είναι νικητές, ενώ επανέλαβε ότι γρήγορα οι ερυθρόλευκοι θα παίζουν σε ένα κολυμβητήριο αντάξιο τους.

Αναλυτικά η σχετική του δήλωση: "Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο, που μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης την σεζόν που πέρασε κατάφερε και εφέτος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης παίζοντας ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες.

Για εμάς είναι ΝΙΚΗΤΕΣ και όπως έχω ξαναπεί, σύντομα, δεν θα αγωνίζονται στο ιστορικό αλλά απαρχαιωμένο Παπαστράτειο αλλά σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο αντάξιο της πόλης του Πειραιά και του ΘΡΥΛΟΥ του!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!"

Δείτε εδώ το post του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ