ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε το αίτημα μεταγραφής του Ζερδεβά

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε το αίτημα μεταγραφής του Ζερδεβά
EUROKINISSI

Η επιτροπή μεταγραφών της ΚΟΕ απέρριψε το αίτημα του Μάνου Ζερδεβά να του επιτραπεί να μετακινηθεί ως ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κυνηγήσει την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ.

Η επιτροπή μεταγραφών της ΚΟΕ απέρριψε το αίτημα του Μάνου Ζερδεβά να του επιτραπεί να μετακινηθεί ως ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό, βάζοντας "φρένο" στη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στους "ερυθρόλευκους".

Η επιτροπή, με μεγάλη καθυστέρηση, εξέτασε τα δεδομένα και έκρινε ότι οι λόγοι που προέβαλε ο 21χρονος γκολκίπερ δεν ήταν επαρκείς για να του δώσουν το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θεωρητικά, η απόφαση αυτή επιβάλλει στον Ζερδεβά, να επιστρέψει στην ομάδα του Λαιμού, η οποία τον έχει δηλώσει κανονικά στο ρόστερ της για το πρωτάθλημα.

Πρακτικά, ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος προπονείται από το ξεκίνημα της σεζόν με τον Ολυμπιακό, δεν φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στο ΝΟΒ και θα γίνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, παραμένοντας όμως το ίδιο διάστημα ανενεργός σε συλλογικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες, η ίδια επιτροπή ενέκρινε ανάλογο αίτημα του νεαρού Τάκη Δήμου, επιτρέποντας στον πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης με τις εθνικές ομάδες εφήβων και νέων να μεταγραφεί ως ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη στο Παλαιό Φάληρο, με το οποίο μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο (8/12), στο ματς πρωταθλήματος με τον Εθνικό.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του ΝΟΒ, ο οποίος με ανακοίνωσή του στράφηκε ευθέως κατά της ΚΟΕ, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να αποδεκατίσει τον σύλλογο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ