ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Το μεγαλοπρεπές "αντίο" στον Πάβιτς

LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είπε το δικό του "αντίο" στον Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει το σκουφάκι του ως παίκτης των Πειραιωτών, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα την τελευταία τετραετία.

Ο Γιόζιπ Πάβιτς είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην υδατοσφαίριση και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Ο Κροάτης θρύλος του αθλήματος, τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο σάρωσε τους τίτλους στην Ελλάδα και έφτασε σε τρεις τελικούς του Champions League, μετρώντας ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο πέρυσι.

Οι ερυθρόλευκοι είπαν το δικό τους ξεχωριστό και μεγαλοπρεπές "αντίο" στον σπουδαίο Πάβιτς, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει το σκουφάκι του και να ολοκληρώσει μια μυθική καριέρα σε Μλάντοστ και Ολυμπιακό. Από την ημέρα που ήρθε στη χώρα μας, έγινε ο ιδανικός συμπαίκτης και καθοδηγητής για όλους τους συναθλητές του. Ένα πραγματικό κόσμημα του αθλήματος!

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

"Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο!

Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ!"

View this post on Instagram

Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο! Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #captain #pavic #JosipPavic #waterpolo

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ