ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανανέωσαν Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανανέωσαν Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου
ΕUROKINISSI

Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου υπέγραψαν νέα συμβόλαια διετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις των δύο αθλητριών.

Στην επεκτασή της συνεργασίας της με τις Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου προχώρησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν επίσημα πως οι δύο αθλήτριες έβαλαν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με το σύλλογο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική", δήλωσε η Χρυσή Διαμαντοπούλου αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας της στο olympiacossfp.gr, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε και η Νικόλ Ελευθεριάδου, λέγοντας τα εξής:

"Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το "ερυθρόλευκο" σκουφάκι.

Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανανέωσαν οι αδερφές Πλευρίτου
Ολυμπιακός πόλο: Παρέμεινε στα ερυθρόλευκα η Αβραμίδου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ