ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Απέκτησε Κρίστμας και Ράιτ

Canada's Emma Wright scores during the gold medal water polo game against the United States at the Pan American Games in Lima, Peru, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Canada's Emma Wright scores during the gold medal water polo game against the United States at the Pan American Games in Lima, Peru, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση των Κίρα Κρίστμας και Έμα Ράϊτ οι οποίες αμφότερες είναι διεθνείς με τον Καναδά.

Ο Χάρης Παυλίδης επέλεξε δύο αθλήτριες τις οποίες γνωρίζει καλά για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τις Κίρα Κρίστμας και Έμα Ράϊτ οι οποίες αμφότερες είναι διεθνείς με τον Καναδα.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: "Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό".

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έμα Ράϊτ ανέφερε τα εξής: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω φέτος για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για νέες σημαντικές στιγμές. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την Κρίστμας: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο".

Η ανακοίνωση για την Ράιτ: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμα Ράϊτ. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 16/11/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Έμα Ράϊτ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ