ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο: Τέλος και ο Γούνας από τους ερυθρόλευκους

CHAMPIONS LEAGUE 2019 / FINAL-8 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2019 / FINAL-8 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Γούνας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα. Αποχαιρετά και ο Μυλωνάκης.

Τα στενά οικονομικά δεδομένα που φέρνει ο κορονοϊός είναι σίγουρο πως αλλάζουν όσα ξέραμε και στον αθλητισμό. Σύλλογοι πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που παρουσιάζονται και αυτό αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές.

Πέρα από τους ξένους η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη σύνθεση της την επόμενη χρονιά ούτε τον Αλέξανδρο Γούνα.

Ο 30χρονος περιφερειακός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Προτεραιότητα αποτελεί το εξωτερικό απ’ όπου και υπάρχουν σημαντικές προτάσεις, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ελληνικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Μανώλης Μυλωνάκης. Ο 35χρονος αναμένεται να μην συνεχίσει να φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι με το οποίο έχει κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα.

Φυσικά, θα γίνουν κινήσεις για την αντικατάστασή τους και υπάρχουν παίκτες και από την ελληνική αγορά στη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ