ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Σίντεζ Καζάν 10-8: Έκαναν το 2/2 οι ερυθρόλευκοι

CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÉÍÔÅÆ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLONTIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÉÍÔÅÆ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLONTIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-8 επί της Σίντεζ Καζάν στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Champions League.

Πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε έφτασε στη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σίντεζ Καζάν. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 10-8 απέναντι στους Ρώσους στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και έκαναν το 2/2 στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Ρώσοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα δικά τους μέτρα, αλλά ο Ολυμπιακός μετά το 2-2 που διαμόρφωσε ο Λαζάρεβ μετά 2,5 λεπτά αγώνα έτρεξε επί μέρους 3-0 για να προηγηθεί με 5-2. Η Σίντεζ Καζάν εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές των παικτών του Βλάχου στην επίθεση, βρήκε λύσεις κυρίως με μακρινά σούτ και έτσι το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με την μικρότερη δυνατή διαφορά (5-4).

Κατά τη δεύτερη περιόδο ο Ολυμπιακός δεν βρήκε εύκολο γκολ, όμως το ίδιο συνέβη και για τον Σίντεζ Καζάν με αποτέλεσμα να μην έχουμε τον ίδιο καταιγισμό τερμάτων. Το θετικό για τους ερυθρόλευκους ήταν πως κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά και να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 8-6.

Στην τρίτη περίοδο ο Θοδωρής Βλάχος προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα με τον Μάνο Ζερδεβά να περνά στη θέση του Ζιβογίνοβιτς που δνε βρέθηκε σε καλή ημέρα. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας τον δικαίωσε αφού με διαδοχικές αποκρούσεις κράτησε σε πολλές περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του και την ίδια ώρα επέτρεψε στους συμπαίκτες του να χτίσουν μία διαφορά και με το επί μέρους 3-1 να μπουν στο τελευταίο οκτάλεπτο με το σκορ υπέρ τους στο 10-7.

Στην τελευταία περίοδο οι Ρώσοι μείωσαν σε 10-8, είχαν πολλές ευκαιρίες να πλησιάσουν κι άλλο στο σκορ, αλλά ο Ζερδεβάς ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και με ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μπουν περισσότερο στην διεκδίκηση του αγώνα.

Ολυμπιακός - Σίντεζ Καζάν 10-8

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-1

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 1, Ζιβογίνοβιτς

Σίντεζ Καζάν: Αντόνοβ, Λαζάρεβ 2, Ζινούροβ 1, Οντίντσοβ, Μπουγκάιτσουκ, Κράσνοβ, Ντερέβιανκιν, Αντριούκοβ 1, Μιρόνοβ, Ρίζοβ-Αλενίτεβ 1, Λισούνοβ, Λατίποβ 3, Μάκας

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολυμπιακός - Σίντεζ Καζάν 10-8

Γιάντραν Σπλιτ - Σπαντάου 12-12

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι - Σόλνοκ 12-14

Γιουγκ - Μπαρτσελονέτα 15-13

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 6

Γιουγκ 6

Σόλνοκ 6

Μπαρτσελονέτα 3

Γιαντράν Σπλιτ 1

Σπαντάου 1

Σίντεζ Καζάν 0

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29/10

Γιουγκ - Σπαντάου

Ολυμπιακός - Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι

Σίντεζ Καζάν - Γιαντράν Σπλιτ

Μπαρτσελονέτα - Σόλνοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ