ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-4: Κυρίαρχες οι ερυθρόλευκες

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε υγιεινό περίπατο στον πρώτο τελικό με τη Βουλιαγμένη, επικρατώντας εύκολα στο Κολυμβητήριο του Πειραιά με 11-4. Την Τρίτη (7/7, 19:00) ο δεύτερος αγώνας.

Εμφανώς ανώτερος ο Ολυμπιακός, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί της Βουλιαγμένης με 11-4 στο Παπαστράτειο στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο των γυναικών και πλέον ζητά μια νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο, με τον δεύτερο αγώνα να διεξάγεται στον Λαιμό την Τρίτη (7/7, 19:00).

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ήταν εμφανώς ανώτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν κινδύνεψαν στο ελάχιστο και έδειξαν πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Όσο για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, παραδόθηκε ουσιαστικά αμαχητί.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν εντυπωσιακό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε με 5-1 και έβαλε γερές βάσεις για την τελική επικράτηση. Το 7-2 του πρώτου μέρους έδειχνε ότι ο τελικός μόνο ντέρμπι δεν θα ήταν, κάτι που αποδείχθηκε και στη συνέχεια.

Με επιμέρους 2-0 στην τρίτη περίοδο η διαφορά ανέβηκε στα επτά γκολ (9-2), με το τελευταίο οκτάλεπτο να είναι διαδικαστικό, αφού οι δυο ομάδες πέτυχαν από δυο τέρματα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 11-4 για τις ερυθρόλευκες.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 2-0, 2-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Σιούτη.

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Τσιμάρα 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λάβι, Μουστακαρία, Καϊάφα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ