ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5: Στα ερυθρόλευκα το Σούπερ Καπ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΔΥ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΔΥ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του στην πισίνα και επικρατώντας με 11-5 επί της Βουλιαγμένης κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο πόλο των ανδρών.

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 11-5 της Βουλιαγμένης στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ το οποίο είναι το τέταρτο της ιστορίας τους.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό για περίπου 12 λεπτά με τη Βουλιαγμένη να μην αφήνει τον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο σκορ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου το διάστημα από το 12 μέχρι το 24 κατάφεραν να κρατήσουν τον ΝΟΒ χωρίς τέρμα και στην αντίπερα όχθη πέτυχαν πέντε για να ξεφύγουν με 9-3 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μίτροβιτς με τέσσερα τέρματα, ενώ τρία είχε ο Γούνας.

Από την άλλη ο Κόλιανιν δεν πήρε βοήθειες από τους ξένους της ομάδας του και είχε για πρώτο σκόρερ τον Βλάσση με δύο τέρματα.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-0, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Κάκαρης, Δερβίσης, Γιόκοβιτς 1, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 1, Μίτροβιτς 4, Χαλυβόπουλος Α. , Χαλυβόπουλος Ι., Δαλμάρας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Τσαταλιός, Γούβης, Σταμέλος, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 1, Δήμου, Βούκσεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης 2

Οι τελικοί του Σούπερ Καπ:

1996 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-7

1997 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5

1998 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 6-5

2018 Ολυμπιακός – Γλυφάδα 11-4

2019 Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ