ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Εντυπωσιακή η Εθνική, 13-2 την Βραζιλία

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Εντυπωσιακή η Εθνική, 13-2 την Βραζιλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων επικράτησε με 13-2 επί της Βραζιλίας και βρίσκεται αγκαλιά με την κορυφή του ομίλου της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κουβέιτ.

Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στον Δ' Όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο Κουβέιτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα και σε ρυθμούς ρελαντί και με άμυνα για σεμινάριο, με 13-2 επί της Βραζιλίας, για την 3η αγωνιστική του ομίλου(το Σάββατο 14/12).

Αύριο Κυριακή (15/12) θα αντιμετωπίσει στις 9.50 την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, το Ουζμπεκιστάν, για την 4η και τελευταία για την Εθνική μας αγωνιστική, αφού την 5η έχει ρεπό.

Η Εθνική μας είναι πλέον στους έξι βαθμούς καθώς, έχει κάνει "3 στα 3" και πάει φουλ για την εξασφάλιση της πρωτιάς του Δ’ Ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά (8άδα) της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, που έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χωρίς να δυσκολευτούν παρά μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο από τους Βραζιλιάνους (οι οποίοι σκόραραν το πρώτο τους γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο και είχαν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους που απέτρεψε κι άλλα γκολ).

ΕΛΛΑΔΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 13-2

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-0, 3-2, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου, Κάκαρης 2, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου 2, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 2, Μητράκης.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Νασιμέντο): Σιλβέιρα, Σάντος, Σκαραμπέλιμ, Φερέιρα, Φίσμαν 1, Κιαπίνι, Βιτζάρτζε, Καμπαντέλι, Μοράλες, Πιρές, Πέσιν, Γκαλβάνε 1, Φερνάντες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 6

Νέα Ζηλανδία 2

Βραζιλία 2

Αυστραλία 2

Ουζμπεκιστάν 0

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική

Ελλάδα - Αυστραλία 16-9

Ουζμπεκιστάν - Νέα Ζηλανδία 6-22

2η αγωνιστική

Νέα Ζηλανδία - Ελλάδα 5-14

Βραζιλία - Ουζμπεκιστάν 23-6

3η αγωνιστική

Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία 8-7

Ελλάδα - Βραζιλία 13-2

4η αγωνιστική

Ουζμπεκιστάν - Ελλάδα

Βραζιλία - Αυστραλία

5η αγωνιστική

Αυστραλία - Ουζμπεκιστάν

Βραζιλία - Νέα Ζηλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ