ΠΟΛΟ

Πόλο: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Πόλο: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος
EUROKINISSI

Η ελληνική υδατοσφαίριση πενθεί για την απώλεια του Αλέξη Σταϊκόπουλου, με τον προπονητή και άλλοτε πολίστα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ανείπωτη θλιψη στην οικογένεια της ελληνικής υδατοσφαίρισης σκόρπισε η είδηση του τραγικού χαμού του Αλέξη Σταϊκόπουλου, με τον προπονητή και άλλοτε πολίστα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όντας ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη μαζί με άλλα πέντε οχήματα σε καραμπόλα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά.

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών, με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης καθώς και τον Σύνδεσμο Προπονητών Υδατοσφαίρισης να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατό του.

"Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας", αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ενώ αυτή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης αναφέρει:

Πόλο: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος".

Πόλο: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ