ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr 2ο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: Όλοι περιμένουν τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης, του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Νηρέα Χαλανδρίου ευχήθηκαν να γίνει μία καλή διοργάνωση και να διαφημιστεί το γυναικείο πόλο στο Stroiximan.gr 2ο Final-4 Κυπέλλου.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ημιτελικών του Stoiximan.gr 2ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που ανέδειξε τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου και ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΝΟ Γλυφάδας, που θα διεξαχθεί στη Χίο 15 και 16 Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις.

Ο έφορος του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Δέδες, δήλωσε: "Σύμφωνα και με τα πρόσφατα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών αγώνων, ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι οι δύο καλύτερες ομάδες, για να παίξουν στον τελικό του κυπέλλου και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, καθώς οι δύο είναι κοντά στη δυναμικότητα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει και να βρεθούμε σε καλή μέρα στον τελικό. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τόσο στο κύπελλο και το πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη".

Ο μάνατζερ του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, τόνισε: "Η κλήρωση ευνοεί να υπάρχει ένας δυνατός τελικός ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, χωρίς να υποτιμούμε την ομάδα της Γλυφάδας και του Χαλανδρίου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Ολυμπιακός στο γυναικείο πόλο είναι πιο ψηλά από τους άλλους συλλόγους. Είμαστε τυχεροί που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάνε και οι δύο ομάδες στον τελικό. Είμαστε κοντά σε δυναμική, πράγμα που αποδείξαμε με τις προκρίσεις μας στην Ευρώπη. Θα είναι ένα καλό τεστ και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει το κύπελλο".

Με τη σειρά του, ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας, ανέφερε: "Όπως φάνηκε στην κλήρωση, τα δύο φαβορί θα βρεθούν στον τελικό, όπως φαίνεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα βάλουμε όλα τα δυνατά μας χαρτιά, ώστε να προβάλλουμε αντίσταση σε μία ομάδα που πήγε στο Final-8 στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι".

Η έφορος του Νηρέα Χαλανδρίου, Ασπασία Ντραβάλια, είπε: "Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι θα βρεθούμε για δεύτερη φορά στο Φάιναλ Φορ. Θα είναι μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας, καθώς έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Το βλέπουμε σαν γιορτή, θα παίξουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θα δούμε έναν πολύ ωραίο τελικό την επόμενη ημέρα ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη".

Ο Γιώργος Κατσαρός, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, δήλωσε: "Ήταν δικό μου όνειρο το Φάιναλ Φορ των γυναικών, το οποίο αγκάλιασε η Ομοσπονδία. Η ΚΟΕ φροντίζει πάντα να γίνονται αγώνες στην περιφέρεια, ώστε να υπάρχει ανάπτυξη παντού. Η Χίος είναι γνωστή στο ανδρικό και γυναικείο πόλο και ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να ενταχθούν τα νέα παιδιά στον Ναυτικό Όμιλο και η Ελληνική υδατοσφαίριση θα ανέβει επίπεδο στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ